Căutare Live

FOTO ȘOCANT: Mesajul revoltător al unui vânător după ce a împușcat o căprioară! Mii de români au fost înfuriați de postarea acestuia

Un vânător din Oituz a devenit celebru pe internet, după ce a postat pe contul personal de socializare mai multe imagini cu o căprioară pe care tocmai ce o împușcase.

Un vânător din Oituz a devenit celebru pe internet, după ce a postat pe contul personal de socializare mai multe imagini cu o căprioară pe care tocmai ce o împușcase.

Mândru nevoie mare de vânatul său, bărbatul a imortalizat bietul animal în mai multe ipostaze revoltătoare, după care a urcat imaginile șocante pe contul personal de socializare. Evident, a scris și un mesaj uluitor, ce a revoltat o țară întreagă.

”Am prins-o pe bunica lu' Bambi. După vreo cinci kilometric de dibuit, am săltat-o de pe culcuș la aproximativ 80 de metri. A fugit vreo 50, după care s-a oprit și s-a întors în poziție de poligon, cu fața la mine. Tras din genunci cu cotul pe picior. Aproximativ 130 de metri, tras în inimă cu HPC. Sărit un metro în sus și alergat încă opt pași! Ăsta-i talentul!”, a scris vânătorul din Oneșți în imaginile care au șocat o țară întreagă.

”Să-ți fie rușine! Cu așa ceva te lauzi!?”, a fost unul dintre mesajele prietenilor virtuali ai bărbatului care i-au criticat gestul.

Chiar și așa, bărbatul nu a arătat nicio urmă de regret și a revenit cu un mesaj în care a spus că nu a făcut nimic imoral și că le mulțumește celor care i-au fost alături atunci când ”oamenii i-au sărit în cap”.

A fost la un pas de a-și pierde vederea! O tânără din Marea Britanie, grav rănită după ce i-a explodat țigara electronic... Cea mai tare iluzie! Doar o ROŞIE e adevărată din această imagine. O recunoşti? Vei fi suprins...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri