Căutare Live

FOTO ȘOCANT: Mesajul revoltător al unui vânător după ce a împușcat o căprioară! Mii de români au fost înfuriați de postarea acestuia

Un vânător din Oituz a devenit celebru pe internet, după ce a postat pe contul personal de socializare mai multe imagini cu o căprioară pe care tocmai ce o împușcase.

Un vânător din Oituz a devenit celebru pe internet, după ce a postat pe contul personal de socializare mai multe imagini cu o căprioară pe care tocmai ce o împușcase.

Mândru nevoie mare de vânatul său, bărbatul a imortalizat bietul animal în mai multe ipostaze revoltătoare, după care a urcat imaginile șocante pe contul personal de socializare. Evident, a scris și un mesaj uluitor, ce a revoltat o țară întreagă.

”Am prins-o pe bunica lu' Bambi. După vreo cinci kilometric de dibuit, am săltat-o de pe culcuș la aproximativ 80 de metri. A fugit vreo 50, după care s-a oprit și s-a întors în poziție de poligon, cu fața la mine. Tras din genunci cu cotul pe picior. Aproximativ 130 de metri, tras în inimă cu HPC. Sărit un metro în sus și alergat încă opt pași! Ăsta-i talentul!”, a scris vânătorul din Oneșți în imaginile care au șocat o țară întreagă.

”Să-ți fie rușine! Cu așa ceva te lauzi!?”, a fost unul dintre mesajele prietenilor virtuali ai bărbatului care i-au criticat gestul.

Chiar și așa, bărbatul nu a arătat nicio urmă de regret și a revenit cu un mesaj în care a spus că nu a făcut nimic imoral și că le mulțumește celor care i-au fost alături atunci când ”oamenii i-au sărit în cap”.

Și tu ai litera M în palmă? Uite ce dezvăluie asta despre tine... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri