Antena Căutare

FOTO! Oras scos la vanzare in SUA!

Daca ai cumva 800.000 de dolari pe care nu stii cum sa ii cheltuiesti, atunci poate fi interesant de aflat ca pentru aceasta suma modica poti achizitiona un intreg orasel american. E drept ca nu este nici foarte mare si nici foarte dichisit, insa, este totusi un oras oferit pentru un pret echivalent cu cel pentru o vila cu cinci camere din cartierul bucurestean Cotroceni, de exemplu.

Orasula fost scos la vanzare de actuala proprietara in urma cu doi ani pentru pretul initial de 3 milioane de dolari insa, din cauza lipsei de investitori, atat terenul, cat si constructiile aferente au dus la scaderea pretului pana la 800.000 de dolari.

Twila Merrill a cumparat pe bucatele localitatea Scenic din Dakota de Sud, detinand in prezent o sala de dans, un bar, doua inchisori, un depou de tren, doua magazine si o serie de cateva locuinte parasite. In prezent, Scenic mai are doar opt locuitori, majoritatea parasind orasul din lipsa locurilor de munca.

Insa, chiar daca orasul nu este nici pe departe New York sau alta metropola, ci doar o localitate traversata de oameni doar pentru ca este nod de legatura pe traseul unei retele de trenuri, proprietara spera ca va gasi pe cineva interesat sa il readuca la viata.

Aceasta nu este pentru prima data cand este scos la vanzare un oras intreg. La sfarsitul anilor '80, Kim Basinger a achizitionat un oras cu 500 de locuitori din Georgia, cu 20 de milioane de dolari. Ea planuia atunci sa il transforme intr-un centru turistic, incununat cu un festival de film, insa, in cele din urma a trebuit sa il vanda din cauza problemelor financiare personale.

Citeste si Jurnalul National!

Un asteroid troian ne tine companie! Roca spatiala imparte aceeasi orbita cu Pamantul... In trei ani, oamenii si delfinii ar putea comunica direct...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x