Antena Căutare

FOTO: Pare un loc desprins din poveşti, însă adevărul e unul CRUD! Ce se ascunde în spatele imaginii te va lăsa fără cuvinte!

Indiferent că au sau nu un program încărcat, oamenii de toate vârstele adoră să se plimbe şi să se bucure de natură, însă acest lucru nu va mai fi posibil pentru locuitorii unui oraş din Anglia.

Indiferent că au sau nu un program încărcat, oamenii de toate vârstele adoră să se plimbe şi să se bucure de natură, însă acest lucru nu va mai fi posibil pentru locuitorii unui oraş din Anglia.

Într-un orăşel britanic, oamenii sunt şocaţi, după ce un manager al unui parc a impus o regulă drastică: adulţii singuri nu au voie să se plimbe, deoarece există posibilitatea să fie pedofili, în căutare de victime.

Pentru că se tem ca renumele parcului să fie afectat din cauza unei tragedii, cei care sunt responsabili cu Puxton Park au decis că, decât să supervizeze activitatea celor care se plimbă prin parc, mai bine să le interzică accesul. Din acest motiv, de câteva zile, la intrare e un panou cu reguli, iar una dintre ele sună exact aşa: “Ne pare rău, dar nu putem să lăsăm femeile sau bărbaţii care nu sunt însoţiţi de copii să se plimbe prin parc. Dacă aţi venit aici să vă întâlniţi cu cineva, rugaţi un angajat de-al nostru să anunţe prin staţie prezenţa dvs. şi persoana pe care o căutaţi va fi invitată să vină să vă ia de la intrare.”

Angajaţii de la Puxton Park au explicat că ideea îi aparţine managerului care, speriat de numărul mare de cazuri de pedofilie, se teme ca nu cumva astfel de tragedii să se întâmple şi pe teritoriul peste care este şef.

Scheleți de URIAȘI și fenomene bizare în ROMÂNIA! Descoperiri ce ZDRUNCINĂ istoria țării!... Vampirii EXISTĂ! Uite ce conține SÂNGELE de fapt! ASTA îi atrage!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x