Antena Căutare

FOTO! Ritualuri ciudate la nunta

Casatoria este primul pas in casnicie si reprezinta, in general, un moment de bucurie. Nu si daca mirii fac parte din culturile de mai jos.

1. In comunitatile de rromi, mireasa se fura inaintea nuntii

Rromi au aceasta traditie de secole. Daca un barbat reuseste sa rapeasca o fata si sa o tina in casa lui 2-3 zile, aceasta devine nevasta lui. Se pare ca obiceiul a inlocuit practica de a cumpara mireasa de la parinti.

2. Te mariti cu animalele pentru a scapa de stafii

Membrii tribului Santhal din India cred ca daca se casatoresc cu animale nu vor mai fi bantuiti. Culmea e ca ei stabilesc soarta viitoarelor mirese sau viitorilor gineri inca din copilarie. Astfel, daca o fata are probleme cu dantura, se considera ca ea va fi mancata de tigrii, pentru ca fantomele o urasc. Pentru a scapa de acest blestem, la maturitate ar trebui sa se casatoreasca cu un caine.

3. Arunca obiecte in mireasa pentru noroc!

In Scotia exista obiceiul sa arunci cu gunoi in mireasa inainte de nunta. Se poate folosi orice, de la lucrurile stricate din frigider, pana la laturi. Acest ritual are rolul de a o obisnui pe viitoarea doamna cu greutatile vietii. Nimic din ceea ce va avea de indurat in casnicie nu se compara cu umilinta prin care trece inainte de nunta, asa ca orice s-ar intampla alaturi de barbatul ei, nu o va dezamagi, ci chiar o va surprinde placut.

4. Pentru a fi mireasa trebuie sa te pregatesti insistent

In Mauritania, barbatii adora femeile grase. Tocmai de aceea, fetele sunt obligate sa manance foarte mult inca de la 5 ani, pentru ca la maturitate sa fie pe placul ginerelui. Ele chiar sunt supravegheate pentru a manca tot ce au in farfurie, iar in cazul in care vomita, sunt puse sa manance din nou o cantitate de alimente egala cu ea regurgitata.

5. Trei zile si trei nopti in care sa te abtii

In Borneo, mireasa si ginerele nu au voie sa mearga la toaleta in primele 72 de ore dupa ce s-au casatorit.

Nu rata galeria foto preluata de pe weirdworm.com!

VIDEO! EI sunt cei mai frumosi catei din Romania!... VIDEO! E campion mondial la box thailandez si are mana amputata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x