Antena Căutare

FOTO! Sculptura de 1 milion de dolari, distrusa de femeia de serviciu

Din exces de zel, o femeie de serviciu a facut o paguba de peste un milion de dolari la un muzeu din Berlin. Ea a sters o pretioasa opera de arta moderna din muzeul Ostwall, fiindca a confundat-o cu o pata de murdarie.

Opera de arta "When it Starts Dripping fom the Ceiling" sau "Cand incepe sa curga din tavan" este o sculptura evaluata la 1,1 milioane de dolari si incorporeaza o pata ce imita o balta facuta de ploaie. Femeia a sters-o, fiindca a crezut ca podeaua este murdara.

Inca nu s-a hotarat daca lucrarea va fi restaurata sau nu, colectionarul care detine opera de arta fiind cel care trebuie sa decida in aceasta privinta.

Compania care a angajat personalul de serviciu spune insa ca angajatii au fost avertizati sa nu se apropie de lucrarea lui Kippenberger.

Sursa: Antena3

FOTO: news.sky.com

FOTO! Mama anorexica cantareste mai putin decat fiica ei!... VIDEO! O caprioara a dat buzna intr-un restaurant din SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x