FOTO! Sculptura de 1 milion de dolari, distrusa de femeia de serviciu

Din exces de zel, o femeie de serviciu a facut o paguba de peste un milion de dolari la un muzeu din Berlin. Ea a sters o pretioasa opera de arta moderna din muzeul Ostwall, fiindca a confundat-o cu o pata de murdarie.

Opera de arta "When it Starts Dripping fom the Ceiling" sau "Cand incepe sa curga din tavan" este o sculptura evaluata la 1,1 milioane de dolari si incorporeaza o pata ce imita o balta facuta de ploaie. Femeia a sters-o, fiindca a crezut ca podeaua este murdara.

Inca nu s-a hotarat daca lucrarea va fi restaurata sau nu, colectionarul care detine opera de arta fiind cel care trebuie sa decida in aceasta privinta.

Compania care a angajat personalul de serviciu spune insa ca angajatii au fost avertizati sa nu se apropie de lucrarea lui Kippenberger.

Sursa: Antena3

FOTO: news.sky.com

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri