Antena Căutare

FOTO: Selfie de Palat! Regina Angliei avea 16 ani când s-a inventat "celularul", dar acum este în pas cu moda

Toată lumea ştie povestea selfie-ului de la Oscar, dar cea mai respectată galerie foto vine abia acum. Elisabeta a II-a a convocat o şedinţă fulger la Palat pentru a-şi poza familia cu telefonul ei decorat cu căţeluşi şi inimioare

FOTO: Selfie de Palat! Regina Angliei avea 16 ani când s-a inventat "celularul", dar acum este în pas cu moda Galerie
| Alison Jackson

Toată lumea ştie povestea selfie-ului de la Oscar, dar cea mai respectată galerie foto vine abia acum. Elisabeta a II-a a convocat o şedinţă fulger la Palat pentru a-şi poza familia cu telefonul ei decorat cu căţeluşi şi inimioare.

S-a născut în 1926, avea 13 ani în momentul în care a izbucnit Al Doilea Război Mondial şi 16 primăveri când s-a inventat primul "radio portabil de transmisie şi recepţie", adică părintele smartphone-ului din ziua de azi.

Acum, când urmează să bifeze a 88-a aniversare, Regina Angliei a uimit pe toată lumea cu un selfie de senzaţie. Şi-a chemat familia, în frunte cu Prinţul William şi Ducesa Kate, şi a făcut o fotografie de pus în ramă cu ajutorul telefonului ei "împodobit" cu câini îndrăgostiţi.

Sigur, nu totul putea fi atât de frumos, iar vestea vine abia la final. Minunata şedinţă foto nu a avut loc, pozele fiind realizate de Alison Jackson, cu ajutorul programelor de specialitate. Totuşi, să ne gândim puţin... "cum ar fi fost dacă..."?

România, pământul de aur: Clipul emoţionant cu care un francez ne face ţara cunoscută în lume... FOTO: Așa cevaaa...NICIODATĂ nu ai văzut: Cele mai CIUDATE animale de pe PLANETĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x