Antena Căutare

FOTO! Spider-Man pe cablurile de telecabina!

Mai multi alpinisti au participat la o competitie profesionista de catarare in loluri neobisnuite, fiind protejati doar de o coarda subtire legata in jurul taliei.

Stephan Siegrist, in varsta de 39 de ani, este unul dintre alpinistii care au participat la aceasta competitie. El a mers pe cablul unei telecabine din Muntii Grimselwlt, din Elvetia, folosindu-se doar de niste pioleti, care se utilizeaza in mod normal pentru catararea pe verticala. A parcurs o distanta de 3.491 de metri, fiind suspendat la 25 de metri deasupra pamantului.

VEZI O GALERIE FOTO SPECTACULOASA MAI JOS!

Norvegianul Magnus Mitboe a riscat si mai mult, catarandu-se pe o macara, la 38 de metri inaltime, fara echipamente care sa il ajute sa se deplaseze. El s-a folosit doar de membrele sale pentru a parcurge lungimea bratului intins al macaralei din capitala elvetiana Berna.

Christina Schmid s-a catarat pe tevile din casa unui lift situat intr-un hotel din Elvetia. Potrivit daily mail, ea a reusit sa ajunga pana in varf, la o inaltime de 120 de metri.

Anna Stvhr, in varsta de 23 de ani, nu s-a catarat la cea mai mare inaltime, dar a facut acest lucru fara nicio metoda de protectie. Ea a escaladat mai multe masini puse una peste alta intr-un depozit de fiare vechi, avand doar cateva saltele pe margine, pentru situatia in care ar fi cazut.

Foto: Rainer Eder

FOTO! Anomaliile naturii: morcovi in forma de mana!... China: O femeie a stat pe toaleta doi ani si jumatate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x