Căutare Live

FOTO: Sunt GEMENE, dar numai UNA a FUMAT! După 16 ani, efectul e DEVASTATOR

S-au îmbrăcat la fel, s-au jucat mereu împreună, au mâncat acelaşi lucru, dar numai una dintre ele a ales să fumeze! O să rămâi şocat când vei vedea că ţigările le-au făcut pe aceste gemene să nu mai semene

S-au îmbrăcat la fel, s-au jucat mereu împreună, au mâncat acelaşi lucru, dar numai una dintre ele a ales să fumeze! O să rămâi şocat când vei vedea că ţigările le-au făcut pe aceste gemene să nu mai aibă, aproape, nimic în comun.

16 ani de fumat şi-au pus amprenta, iar efectul ţigărilor este vizibil. Pielea femeii care a fost cuprinsă de viciu a suferit, iar aceasta pare mult mai bătrână decât sora sa.

Ridurile şi petele de pe faţă sunt semnele iremediabile pe care ţigările le-au lăsat în urma lor

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri