Antena Căutare

FOTO! Top 10 cei mai infricosatori criminali in serie din istorie - partea a II-a

Iata ultimii 5 criminali in serie care au intrat in istorie pentru faptele lor ingrozitoare!

6. Henry Lee Lucas

De-a lungul a 20 de ani, Henry Lee Lucas a ucis peste 350 de persoane, desi a marturisit ca a fost implicat in 600 de crime.

Dupa ce si-a ucis propria mama, Henry Lee Lucas a petrecut 10 ani in inchisoare. Imediat cum a fost eliberat, a devenit un vagabond in statele americane din sud si s-a imprietenit cu Ottis Toole, care i-a devenit complice in peste 108 crime.

In 2001, Henry Lee Lucas a murit la varsta de 66 de ani, in inchisoare, din cauze naturale.

7. Aileen Wuornos

Este una dintre putinele femei criminal in serie din istorie. Aileen Wuornos a fost prostituata si a omorat 7 barbati intre 1989 si 1990. Aceasta a inspirat si povestea din filmul Monster, care a avut-o pe Charlize Theron in rolul ucigasei.

Aileen Wuornos a avut un copil la 15 ani, pe care l-a dat spre adoptie, si o relatie incestuoasa cu fratele sau. Aceasta a petrecut cativa ani in inchisoare pentru jaf.

In perioada de prostitutie, Aileen Wuornos a omorat 7 barbati. Aceasta sustinea ca barbatii au vrut sa o atace in timp ce faceau sex.

Aileen Wuornos a fost arestata in 1991 si si-a recunoscut faptele. In 2002 a fost executata prin injectie letala.

8. Richard Trenton Chase

Poreclit "Vampirul din Sacramento", Richard Trenton Chase a devenit celebru pentru ca obisnuia sa bea sangele victimelor sale si sa manance parti din corpul acestora. Ucigasul a omorat 6 oameni intr-o singura luna, in California anului 1977.

Richard Trenton Chase a petrecut o perioada intr-un spital de boli mintale, unde prindea mici animale pe care le manca de vii. Dupa ce a fost tratat, Richard Trenton Chase a fost eliberat. Atunci a inceput sa omoare si sa manance oameni.

Chase a omorat 6 oameni, printre care 2 copii, iar autoritatile au descoperit ca acesta avea si tendinte necrofile. In 1979, a fost prins dupa ce a ucis o intreaga familie, si a primit pedeapsa cu moartea. In 1980, Chase s-a sinucis in celula sa, cu o supradoza de medicamente.

9. Andrei Chikatilo

A trait in Ucraina si a fost poreclit "Macelarul din Rostov". Acesta a omorat peste 52 de femei si copii, intre 1978 si 1990.

Prima victima a lui Andrei Chikatilo a fost o fetita de 9 ani, in 1979. Atunci criminalul a descoperit ce satisfactie imensa ii aducea acest lucru ingrozitor.

Andrei Chikatilo a fost inchis de mai multe ori si suspectat de crime, insa autoritatile nu au avut indeajuns de multe dovezi.

In 1990, in urma unui flagrant, Andrei Chikatilo a fost prins in si a marturisit ca a omorat 36 de persoane.

Criminalul a fost gasit vinovat de uciderea a 53 de femei si copii si a primit pedeapsa cu moartea. In 1994, Chikatilo a fost executat.

10. Dennis Rader

Intre 1974 si 1991, Dennis Radder a ucis peste 10 persoane in statul american Kansas.

Radder obisnuia sa trimita scrisori autoritatilor si mass mediei locale in care descria cum isi omora victimele. Aceste scrisori au dus la prinderea lui in 2005.

Dennis Radder isi rapea victimele, le lega si le sugruma in repetate randuri, pana mureau.

In 2005 a fost prins si condamnat la inchisoare pe viata.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / FOTO: oddee.com

SUA: Un barbat a cautat in groapa de gunoi inelul de 10.000 de dolari al sotiei... Coca-Cola e Kekoulele in chineza. Vezi cum suna alte branduri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x