Antena Căutare

FOTO! Top 5 cele mai paroase persoane

Daca ti se pare ca iti creste barba prea repede sau nu mai scapi de parul de pe piept, stai sa vezi persoanele urmatoare.

5. Yu Zhenhuan

Chinezul care a aparut in atentia opiniei publice pentru prima data pe 12 octombrie 2002 are atat de mult par incat cel din urechi il impiedica sa auda. S-a nascut in 1979 in provincia Anshan, iar parul a inceput sa-i creasca inca de la 2 ani. Ulterior acesta i-a acoperit aproape 96% din corp.

4. Jesus Aceves

A fost nascut in Loreto, Mexic intr-o familie ce mai avea un membru suferind de hipertricoza. Fata lui este acoperita in totalitate de par. E casatorit si are doua fetite, dintre care una sufera de aceeasi afectiune.

3. Fratii Ramos Gomez

Victor si Gabriel Ramos Gomez sunt angajati ca acrobati la circ. Au devenit faimosi cand au aparut in serialul Dosarele X.

2. Stephan Bibrowski

S-a nascut in 1891 langa Varsovia si a fost cunoscut sub numele de Lionel fata de Leu, pentru ca tot corpul lui era acoperit de par. A murit in 1932.

1. Pruthviraj Patil

S-a nascut langa Mumbai cu „Sindromul Werewolf" din cauza caruia fata ii este acoperita de un par fin. Parintii lui au incercat mai multe tratamente, printre care si epilarile cu laser, dar niciunul dintre ele nu a avut efect.

FOTO! Vezi interpretarea celor mai frecvente vise! (II)... SUA: Dublu transplant de maini, realizat intr-un spital din Boston...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x