Antena Căutare

FOTO! Top 5 nunti de cosmar!

Nunta este cel dintai eveniment care marcheaza trecerea unei persoane de la copilarie, la viata de familie, cu toate bucuriile si responsabilitatile pe care le presupune. Evenimentul este, de regula, indelung planificat de mirii nerabdatori in a-si declara dragostea in fata rudelor si de a-si jura credinta, pe veci, in fata lui Dumnezeu.

Cu toate acestea, neprevazutul isi face si el loc in agenda mirilor, iar ceea ce se dorea a fi un inceput fericit se poate transforma rapid intr-un total dezastru.

Lista de mai jos va prezinta un top al nuntilor care s-au transformat, intr-o clipita, in nunti de cosmar.

1. Cavalerul de onoare al unui mire nu a reusit sa se ridice la inaltimea titlului ocazional, jefuindu-l pe DJ-ul de la nunta. Politistii din Huston au fost solicitati pentru a rezolva un caz bizar petrecut in timpul unei petreceri de nunta. Din senin, cavalerul de onoare al mirelui, despre care ulterior s-a aflat ca nu ii era apropiat acestuia, a scos un pistol cu care a inceput sa traga in aer si sa il ameninte pe DJ-ul angajat la petrecere, cerandu-i banii.

2. Un ofiter al starii civile din Austria a refuzat sa oficieze ceremonia a doi miri din cauza unei mirese puse pe sotii. In loc sa raspunda DA, o mireasa din Austria a dat, in gluma, raspunsul NU, in momentul in care functionarul a intrebat-o daca il ia de sor pe logodnicul ei. Enervat la culme de tupeul femeii, functionarul a refuzat sa-i mai casatoreasca pe cei doi. Astfel, invitatii au fost trimisi acasa, iar ceremonia reprogramata, conform legii.

3. O mireasa care a fost arestata dupa ce si-a dezgolit sanii la propria nunta. Sharon Hancox, o lesbiana in varsta de 40 de ani din Marea Britanie, si-a petrecut noaptea nuntii intr-o celula, dupa ce si-a dezgolit sanii in fata unui bodyguard, atacand-ul in acelasi timp cu un pantof cu toc. Toata nebunia a pornit din cauza unei neintelegeri intre partenera acesteia si o alta clienta a barului in care petreceau.

4. O nunta care a avut loc în statiunea montana Dragon Peaks din sudul Africii a intrat la apa, la propriu, cand puntea pe care stateau invitatii, alaturi de miri, s-a surpat sub greutatea acestora, aruncandu-i pe toti in apa mlastinoasa. In ciuda evenimentului deosebit de neplacut, mirii Hoffman si Marli au decis ca nunta sa continue alaturi de cei 80 de invitati prezenti.

5. Nunta unor miri din Astrakhan, sudul Rusiei s-a transformat intr-un cosmar cand unul dintre invitati s-a impuscat in cap, la Ruleta Ruseasca. Jocul periculos a fost initiat de un prieten al cavalerului de onoare care si-a scos arma de la brau si a tras fara sa clipeasca pe tragaci... in gol. Un alt "viteaz" a pus si el mana pe arma, si-a indreptat pistolul la tampla si SURPRIZA! S-a impuscat in cap, lasandu-i pe toti invitatii cu gura cascata.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Citeste si Nunti VIP!

Sursa: Antena3

FOTO: glamoroustrash.com

Vezi cum s-a imbogatit un elvetian cu 68 de milioane de euro!... Vezi cele 7 MINUNI ale naturii lumii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x