Antena Căutare

FOTO! Top 7 cele mai ciudate modificari corporale

Exista unele persoane ce vor sa fie deosebite cu orice pret si pentru aceasta depasesc uneori limita. Nu cea de convietuire normala ci cea a durerii. Iata cele mai ciudate modificari corporale!

1. Implantul sub piele

O bijuterie este plasata sub piele pentru a oferi un efect tridimensional. Cei mai multi si-au implantat brelocuri in forma de arma, dar si de stele sau simple cercuri.

2. Bifurcatul limbii

Aceasta modificare presupune taierea pe centru a limbii pana la un punct, pentru a crea asemanarea cu o reptila. De obicei se realizeaza in cabinete specializate prin folosirea laserului, dar exista si persoane care au incercat sa faca acest lucru pe cont propriu.

3. Ascutirea dintilor

Este practicata frecvent la triburile africane. Se pare ca aceasta metoda ajuta la o mai buna mestecare a alimentelor.

4. Ingustarea extrema a taliei

Talie de viespe este doar o vorba insa sunt unele femei ce o iau in serios. Astfel, ele poarta corsete stranse pentru a-si micsora circumferinta in acea zona. Insa risca sa devina clepsidre.

5. Tatuajul corneal

Pentru injectarea culorii in cornee se foloseste un ac special folosit la tatuaje. Ochiul trebuie sa fie deschis pe intreaga perioada in care se desfasoara procedura.

6. Implantul extraocular

Presupune inserarea unui obiect mic in globul ocular si este o procedura criticata dur de oftalmologi si chirurgi.

7. Intinderea lobului urechii

Procedura presupune introducerea consecutiva prin lob a unor obiecte de marime progresiva, pentru ca dimensiunea acestuia sa creasca.

Nu rata galeria foto de mai jos, preluata de pe urbantitan.com!

Florida: Un magazin de inghetata, la un pas sa dea faliment din cauza unui costum... VIDEO! Funny: Maimuta portocalie, atractia unei gradini zoologice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x