Căutare Live

VIDEO! Un artist a realizat cel mai mare portret de pe pamant britanic! La propriu! Masoara 11 hectare

La realizarea formidabilei lucrari au contribuit zeci de voluntari si a fost terminata in doar patru saptamani!

In parteneriat cu Ulster Bank Belfast Festival at Queen’s, artistul cubanez-american Jorge Rodriguez-Gerada si echipa sa au folosit 30.000 de carlige pentru rufe, 2.000 de tone de sol si 2.000 de tone de nisip si pietre de diverse modele pentru a crea cea mai mare opera de arta din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.

Intitulat "Wish", portretul apartine unui copil anonim din orasul Belfast. Situata in Titanic Quarter, din capitala Irlandei de Nord, "pictura" trebuia sa masoare 5 hectare, insa a ajuns pana la 11, fiind cea mai mare lucrare a artistului.

Finalizat in patru saptamani, Jorge si echipa sa au folosit tehnologia Topcorn GPS pentru a masura si inregistra portretul, iar zeci de voluntari au ajutat la raspandirea materialelor pe toata suprafata santierului.

Incredibila opera de arta poate fi admirata cel mai bine din avion, insa se vede si de pe cladirile inalte.

INEDIT! Prezentare in pasi de dans contemporan, la saptamana modei de la Sao Paolo!... GALERIE FOTO! Copii in dovleci...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri