Antena Căutare

FOTO! Vezi barbatul care a nascut trei copii!

Thomas Beatie este primul barbat din lume care a dat nastere unui copil, in 2008. Povestea lui a socat intreaga lume!

Thomas Beatie s-a nascut femeie, insa si-a facut schimbare de sex la varsta de 20 de ani, dorind sa devina barbat. Astfel, tanarul a suferit cateva operatii estetice si a urmat un tratament cu hormoni, insa nu a renuntat la organele sexuale feminine, pentru ca isi dorea neaparat sa aiba copii.

Desi in documentele oficiale este recunoscut ca fiind barbat, Thomas Beatie a nascut, pana acum, 3 copii perfect sanatosi.

2012/03/07//535563-article-2111259-1200fa02000005dc-957_306x519.jpg

In 2003, Thomas Beatie a cunoscut-o pe Nancy, o femeie cu 11 ani mai in varsta care avea deja doua fete adolescente. Cei doi s-au casatorit in Hawaii, si pentru ca Nancy nu putea face copii, Thomas Beatie a ales sa poarte sarcina.

Dupa ce si-a ales un donator de sperma, barbatul a apelat la inseminare in vitro. In ciuda faptului ca la exterior este barbat, Thomas Beatie nu a avut nicio problema cu sarcina, iar nasterea s-a desfasurat normal. Dupa prima fetita, cuplul si-a mai dorit copii, si astfel au mai adus pe lume doi baietei.

In prezent, familia Beatie traieste intr-un orasel din Statele Unite ale Americii. Din nefericire, rudele celor doi au refuzat sa accepte relatia si schimbarea de sex si nu doresc sa relationeze in niciun fel cu familia Beatie.

Thomas Beatie a marturisit ca se confrunta cu cateva probleme si ca este constient ca lumea il priveste ciudat si il judeca. De curand, barbatul a fost nevoit sa apeleze la FBI, din cauza faptului ca a primit numeroase amenintari anonime pe email.

Sursa / FOTO: dailymail.co.uk

DRAMATIC: Un chinez a trait toata viata inchis intr-o cusca... VIDEO! Vezi cum se manifesta rivalitatea dintre maimute si pisici!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x