Antena Căutare

FOTO! Vezi camera de fotografiat uriasa!

Dennis Manarchy, un fotograf renumit din Statele Unite ale Americii, a petrecut peste 10 ani pentru a construi o camera foto lunga de 10 metri.

Artistul a creat aceasta camera foto inedita cu intentia de a surprinde in imagini culturile pe cale de disparitie din Statele Unite ale Americii.

Camera foto, numita "Eye of America", reuseste sa captureze detalii impresionante utilizand negative de 1,8 metri inaltime.

"Negativele imense permit crearea unor imagini de 8 metri inaltime. Camera surprinde numeroase detalii, astfel incat poti vedea un pistrui, o geana pe chipul unui copil si chiar porii de pe fata", a marturisit Dennis Manarchy.

Deocamdata, camera este un prototip, insa fotograful intentioneaza sa stabata intreaga America pentru a surprinde oamenii din culturile aborigene. Acesta vrea sa ii fotografieze pe eschimosi, apasi, cowboy si pe veteranii de razboi.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa: dailymail.co.uk

FOTO: dailymail.co.uk / Dennis Manarchy

Membrii familiei Fugates se nasc cu pielea ALBASTRA!... VIDEO! Doua cladiri refuza sa cada: Vezi o demolare nereusita din China!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x