Antena Căutare

FOTO! Vezi cum arata barbatul fara cap cautat de politia britanica!

Detectivii din Marea Britanie sunt in cautarea unei persoane care a incendiat mai multe cladiri si se folosesc de o fotografie in care acesta pare sa nu aiba cap pentru a o gasi.

Potrivit Daily Mail, politistii sunt constienti ca imaginea cu barbatul pe care au obtinut-o este neclara pentru ca barbatul isi acopera capul, motiv pentru care este greu ca cineva sa il recunoasca.

Totusi, autoritatile spera ca barbatul va fi identificat dupa hainele pe care le poarta sau dupa alura. Politistii au distribuit imaginea in randul locuitorilor din Harlow, dar nu este nicio surpriza ca nimeni nu si-a dat seama cine este piromanul.

Oamenii legii din Marea Britanie au fost acuzati de multe ori ca realizeaza portrete robot ineficiente sau ca incearca sa ii gaseasca pe infractori folosind fotografii de o calitate redusa.

Un astfel de exmplu este portretul realizat pe computer in care parul unui urmarit are forma unor frunze de salata verde.

Foto: Metropolitan Police

FOTO & VIDEO! Romania a intrat in Cartea Recordurilor cu cea mai lunga trena din lume!... FOTO! Vezi cat costa un trabuc din aur!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x