Antena Căutare

FOTO! Vezi cum arata cea mai ciudata cafenea!

Un arhitect japonez s-a gandit sa creeze o cafenea Starbucks care sa aiba un design complet diferit de cel al celorlalte cafenele din toata lumea.

Potrivit Daily Mail, Kengo Kuma a realizat interiorul cafenelei folosind decoratiuni din lemn pe care le-a asezat in asa fel incat sa semene cu crengile unor copaci.

Cafeneaua este situata in apropierea unui templu, intr-un cartier din mijlocul naturii in care exista mai multe gradini si lacuri. Arhitectul a vrut ca spatiul in care japonezii isi pot bea cafeaua sa se integreze in atmosfera cartierului.

Astfel, a creat structura din lemn care se intinde pe toata suprafata cladirii. Aceasta are si un rol functional pentru ca sustine tavanul cladirii si poate fi demontata si reconstruita in alta parte.

O alta noutate pentru o cafenea Starbucks este faptul ca aici exista si o gradina interioara in care au fost plantati pruni.

Foto: Daily Mail

FOTO! Vezi cum arata cea mai rece stea din afara sistemului solar!... VIDEO! Horoscop 20 martie: Racii isi pot schimba serviciul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x