Antena Căutare

FOTO! Vezi cum arata sculpturile invizibile din Scotia!

Un artist comtemporan a creat o serie de sculpturi de forma unor siluete umane care sunt aproape imperceptibile in padurea in care au fost plasate, relateaza Daily Mail.

Sculpturile lui Rob Mulholland sunt similare cu monstrii din filmul „Predator", care aveau capacitatea de a se contopi cu mediul in care se aflau. Sculpturile au fost asezate intr-o padure din Scotia si se intergreaza in vegetatie, conturul siluetelor umane pe care le reprezinta fiind foarte greu de distins.

Cele sase lucrari ale lui Rob Mulhlland au fost realizate din oglinzi fabicate din otel inoxidabil. Sculpturile camuflate in vegetatia din padure au dimensiunea unor persoane reale din cercul de cunoscuti al sculptorului.

Acestea au fost create din dorinta artistului de a atrage atentia asupra schimbarilor din mediu care au avut loc in ultimele sute de ani.

Foto: Daily Mail/robmulholland.co.uk

FOTO! Imaginea lui Iisus, surprinsa de Google Maps!... FOTO! O insula de langa Marea Bariera de Corali este exclusiv "teritoriul barbatilor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x