Antena Căutare

FOTO! Vezi imagini rare cu pisica africana aurie!

Unul dintre cele mai misterioase animale din Africa s-a lasat filmat in premiera de catre oamenii de stiinta. Despre comportamentul pisicii africane aurii nu se stiu inca multe lucruri, in afara de faptul ca este o rozatoare solitara, care doarme ziua si devina activa noaptea.

Laila Bahaa-el-din, unul dintre studentii care au coordonat studiul despre animal, a declarat ca pisica aurie este ca un vis devenit realitate.

"Nu cred ca as putea descrie sentimentul in cuvinte. Visez pisici aurii in fiecare zi. M-am uitat la capturi cam de cinci ori si de fiecare data am vazut acelasi lucru. Cred ca animalul nu a dormit deloc in acea noapte, cand l-am filmat", a spus studenta.

Potrivit Listei de Specii de Animale Amenintate, Pisica africana aurie este declarata un animal protejat de lege, pe cale de disparitie, din cauza pierderii habitatului si a vanatorii.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Sursa: Huffington Post

VIDEO! Zboruri de 40 de metri cu aterizare in lac in statul american Utah... Marea Britanie: Au ramas fara copii pentru ca acestia sunt obezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x