Antena Căutare

FOTO! Vezi primul urs Kamciatka fotografiat la cativa centimetri distanta!

Igor Guschin, un fotograf neinfricat, a reusit sa capteze, in exclusivitate, imagini in prim plan cu un urs Kamciatka din Rezervatia Naturala din Rusia. Se pare ca si "vedetei" i-a placut sa flirteze cu camera, pentru ca nu a avut nici cea mai mica intentie sa-l atace pe fotograf.



Cu privirea tinta la camera, animalul a fost surprins in ipostaze amuzante, una dintre acestea infatisandu-l foarte aproape de lentilele camerei.

Pe parcursul expeditiei, Igor Guschin si-a fotografiat colegii in timp ce incercau sa devina prietenosi cu ursii. „Toti suntem fotografi cu experienta in fauna salbatica. Am invatat comportamentul ursilor si ne ghidam dupa legi stricte de siguranta. Cu toate acestea, anumite riscuri sunt inevitabile, cum ar fi apropierea de animalele salbatice. Nu recomand nimanui sa incerce asa ceva".

Cu siguranta, faptul ca a reusit sa imortalizeze latura domestica a unui urs reprezinta o experienta senzationala, pe care Igor Guschin nu o va uita niciodata.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Dailymail.co.uk


FOTO! Vezi sarpele albinos cu doua capete!... Unei femei din Marea Britanie i s-a spus ca a pierdut sarcina, desi copilul era sanatos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x