Căutare Live

FOTO VIRAL. Tu ştii ce se află, de fapt, în poză?! Puţini au reuşit să dea răspunsul corect

În ultimele zile, o fotografie cu un fruct ciudat face furori pe internet. Întrebarea este simplă: ce se află în fotografie? Răspunsul - nu prea!

În ultimele zile, o fotografie cu un fruct ciudat face furori pe internet. Întrebarea este simplă: ce se află în fotografie? Răspunsul - nu prea!

Dacă nici tu nu ţi-ai dat seama, nu îţi face griji, este normal pentru ca mai puţin de 10% dintre internauţi au dat răspunsul corect. Este vorba de caju.

Caju (nucile Anacardium) – a fost menționat și descris pentru prima dată de francezul André Thevet în 1558. Caju este un pom mereu verde, ce poate atinge o înălțime de 15 metri, iar nucile caju fac parte din grupa fructelor uscate, fiind asemănătoare și la culoare, și la formă cu boabele de fasole. În ceea ce privește orginea, pomul caju a fost adus de către portughezi în secolul 16 din Brazilia în Africa și India. Mai târziu au ajuns desigur să fie cunoscute și consumate și în Europa.

Caju are o serie de beneficii pe care nu multă lume le ştie:

- te ajută să-ți controlezi greutatea corupului
- contribuie la întărirea sistemului cardiovascular
- previne formarea pietrelor la vizica biliară
- previne cancerul
- ajută la sănătatea inimii
- ajută la sănătatea oaselor
- te ajută să-ți menții pielea tânără și sănătoasă
- atisface necesarul de minerale al organismului.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri