Antena Căutare

FOTO! Ziua Internațională a FRUMUSEȚII celebrează cele mai atrăgătoare femei ale tuturor timpurilor

Oameni frumoși, astăzi, 9 septembrie sărbătorim Ziua Internaţională a Frumuseţii.

Oameni frumoși, astăzi, 9 septembrie sărbătorim Ziua Internaţională a Frumuseţii.Începând cu anul 1995 Comitetului Internaţional al Esteticii şi Cosmeticii (SIDESKO) a inițiat sărbătorirea frumuseții în întreaga lume.


Această zi este şi un omagiu adus celor care lucrează în domeniul înfrumuseţării, precum stilişti, designeri şi esteticieni, care sunt felicitaţi pentru contribuţia adusă în domeniul frumosului. Și pentru că românii sunt o națiune frumoasă, atât bărbații și mai ales femeile, ar trebui să fie mândri și să sărbătorească această zi.


Frumusețea reprezintă o parte importantă a esteticii, sociologiei, psihologiei și culturii în general. Este adevărat că ideea de frumusețe s-a schimbat foarte mult de-a lungul secolelor și că în ziua de azi rămâne una subiectivă, dar frumusețea poate fi întâlnită oriunde, fie că este vorba de o locație, un obiect, o persoană sau o simplă stare de spirit.

Uite o galerie foto cu cele mai frumoase femei ale tuturor timpurilor!


Merită toate aplauzele din lume! Deşi E ORB, un copil de nouă ani e MAESTRU al jazz-ului... Baia, un subiect "TABU" în Evul Mediu! Motivul surprinzător pentru care oamenilor le era frică să se spele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x