Căutare Live

Fotografia cu o fetiță care pare îngropată cu jumătate de corp în cimentul unui trotuar face vâlvă pe Internet. Care e explicația

O fotografie cu o fetiță care pare îngropată cu jumătate de corp în cimentul unui trotuar face vâlvă pe Internet. Poza nu este editată în niciun fel, susține autorul ei. Acesta doar a reușit să surprindă perfect o iluzie optică.

O fetiță fotografiată de tatăl ei cum se joacă cu o jucărie din plastic pare îngropată în ciment până la brâu. Este, de fapt, o iluzie optică

Reddit

O fotografie din categoria „Să vezi și să nu crezi” a reușit să facă valuri peste tot unde a ajuns pe Internet. În poză, o fetiță care se joacă cu o jucărie din plastic pare prinsă în cimentul unui trotuar, îngropată cu jumătate din trup.

„Ea este fiica mea, unde este cealaltă parte din ea?! Ohhh, eu văd, dar tu vezi?!”, era descrierea fotografiei atunci când autorul ei a postat-o.

Autorul fotografiei a postat inițial poza pe Reddit, iar de acolo, poza a fost preluată și repostată peste tot, în special pe Twitter, unde utilizatorii nu se mai opresc din dezbateri legate de ce s-ar fi putut întâmpla cu fetița. Unii se amuză, alții se stresează pentru că pur și simplu nu reușesc să îi dea de cap.

„Ma doare creiereul de la poza asta... Pur și simplu, nu reușesc să îmi dau seama cum este posibil”, a scris pe Twitter unul dintre utilizatori. Un altul susține și el că într-adevăr nu a reușit să se prindă din prima: „Oh, stai așa, mi-a luat ceva timp să înțeleg”.

În glumă, un utilizator a scris pe Facebook așa: „Vă rog să vă opriți în drum spre casă și să îi dați de mâncare acestei fetițe, altfel nu se va opri niciodată din plâns”.

Autorul fotografiei susține că nu a folosit în niciun fel Photoshop-ul sau un alt program de editare foto. Este vorba de o iluzie optică și nimic mai mult.

Care este explicația iluziei optice cu fetița care pare prinsă în ciment

În cele din urmă, vălul confuziei a fost înlăturat complet. Au apărut internauți care au deslușit misterul spre mulțumirea celor care nu reușeau nicicum să înțeleagă iluzia optică.

Explicația este următoarea, spun ei: copila stă, de fapt, după un zid care este construit din același material ca trotuarul, din ciment și bucăți de piatră. Asta face să pară că este vorba tot despre trotuar, când, de fapt, fetița se ascunde în spatele zidului. Practic, zidul, aflat în prim-plan, este destul de înalt, iar fetița își ține cotul pe el.

„Asta te induce destul de mult în eroare”, a scris cineva pe Facebook, „pentru că zidul și trotuarul arată la fel, au aceeași culoare, iar la prima vedere cotul fetiței nu pare deloc că stă sprijinit pe zid”.

Andrea Meza este câștigătoarea Miss Univers 2021. Cum a impresionat bruneta la proba costumului de baie... Liniile din palmă au o anumită semnificație. Detaliul pe care l-au observat specialiștii...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x