Antena Căutare

Fotografia uitată...Cum au fost surprinși John Lennon și Paul McCartney. Este ultima imagine cu cei doi, împreună

O imagine uitată a reapărut la lumină. Este ultima fotografie în care John Lennon și Paul McCartney, cei mai iubiți membri ai trupei The Beatles, apar împreună, într-o ipostază inedită. 

Fotografia uitată...Cum au fost surprinși John Lennon și Paul McCartney. Este ultima imagine cu cei doi, împreună
| Profimedia

O imagine uitată a reapărut la lumină. Este ultima fotografie în care John Lennon și Paul McCartney, cei mai iubiți membri ai trupei The Beatles, apar împreună, într-o ipostază inedită.

Ultima fotografie în care apar John Lennon și Paul McCartney, membrii legendarei trupe The Beatles, a fost dezvăluită astăzi, pe contul de Twitter SgtPepper1710.

Sub imagine, utlizatorul a scris: „Ultima fotografiea lui John Lennon şi Paul McCartney împreună, Los Angeles, martie 1974.”

În imagine, cei doi artiști stau relaxați pe o canapea, mângăiați de razele soarelui. Cadrul a fost imortalizat în 1974, în Los Angeles.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

John Lennon a fost împuşcat pe 8 decembrie 1980, în holul blocului în care locuia la New York. Avea 40 de ani.

Născut la Liverpool, pe 9 octombrie 1940, Lennon a înfiinţat trupa The Beatles împreună cu Paul McCartney. Alături de George Harrison şi Ringo Star, ei au fost una dintre cele mai influente formaţii din anii '60. Trupa s-a destrămat în 1970.

Alături de Yoko Ono, Lennon a lansat mai multe albume şi a fost implicat în activismul social al anilor '70. A fost inclus postum în Rock and Roll Hall of Fame, atât ca membru al trupei The Beatles, în 1988, cât şi ca artist solo, în 1994.

După aproape 1.500 de ani s-a descoperit ce este monstrul din Loch Ness, de fapt! Testele ADN au confirmat... Semnele marelui cutremur au apărut! Maria Ghiorghiu, profeție cutremurătoare despre România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x