Antena Căutare

Fotografii de nunți spun că sunt trei semne prin care își dau seama că o căsnicie nu o să dureze. Care sunt ele

Shayla Herrington este fotograf și a împărțit Internetul în două. Iată semnele prin care fotografii de nunți și-ar da seama că o căsnicie nu are viață lungă, potrivit unei teorii lansate de unul dintre ei. Este, însă, doar o idee lansată în spațiul virtual, nu un „adevăr absolut”.

Fotografii de nunți spun că sunt trei semne prin care își dau seama că o căsnicie nu o să dureze. Care sunt ele
Fotografii de nunți spun că sunt trei semne prin care își dau seama că o căsnicie nu o să dureze. Care sunt ele | Shutterstock

Shayla Herrington, fotograf de nunți, a împărtășit o „teorie” care ține de longevitatea unei căsnicii. Conform ei, ar fi trei indicii dacă mariajul o să reziste sau nu. Iată despre ce este vorba, după cum a relatat Fox News.

Indicii că o căsnicie rezistă sau nu, în opinia fotografilor de nuntă

Shayla Herrington a realizat un filmuleț intitulat „Trei semne care arată că un cuplu s-ar putea despărți” și l-a publicat pe contul ei de TikTok, după o teorie auzită de la un alt fotograf de nuntă, cu o experiență în spate de mai mult de 10 ani.

„Spunea că fotografii de nunți își dau seama întotdeauna când un cuplu care tocmai s-a căsătorit va rezista sau nu pe termen lung”, a declarat Shayla Herrington.

Ea a detaliat: „Primul semn ar fi atunci când unul dintre parteneri, mirele sau mireasa, face mai mult de trei fotografii de familie fără partener. Lucrul acesta face cum sens pentru mine. OK, poți să faci o fotografie, două, cu părinții, dar mai mult de trei ar fi chiar suspect”.

Cel de-al doilea „steag roșu” sau semnal de alarmă ar fi următorul: când invitații de la petrecere dintr-un grup refuză să vorbească despre celălalt partener, care poate fi mirele sau mireasa, după caz. „Numele persoanei respective nu e pomenit deloc în speech-uri sau toast-uri, semn că acești invitați „nu prea îl / o agrează” pe acesta/ aceasta”, a mai spus Shayla.

Cel de-al treilea indiciu că un cuplu abia căsătorit s-ar putea să se despartă în viitor, conform opiniei unor fotografi de nunți, ar fi atunci când unul dintre parteneri, mirele sau mireasa, alege să petreacă mai mult timp cu familia și prietenii la eveniment decât cu „sufletul lor pereche”.

După ce Shayla a publicat acest filmuleț pe TikTok cu aceste „semne”, internauții s-au împărțit în două tabere, așa că părerile au fost variate. Mai mulți fotografi de nunți au susținut și ei că s-ar putea să existe un dram de adevăr și la fel au spus și unele persoane divorțate, care susțin că aceste semnale au existat și la nunta lor, acum că au aflat de ele.

O femeie a mărturisit într-un comentariu: „Yep. Fostul meu soț nu a stat mai deloc cu mine la nuntă, iar cavalerii lui de onoare nici nu m-au băgat în seamă”.

Cineva a mai spus: „Eu am auzit odată pe un fotograf spunând că dacă mirele sau mireasa îl bagă cu fața în tort pe celălalt, această căsnicie nu o să dureze pentru că l-a supus unei umilințe grele”.

Altcineva a spus că primul indicator, când mirele sau mireasa face mai multe poze doar cu familia, nu are sens pentru că e un lucru cât se poate de normal într-o familie. Partenerii vor să facă fotografii doar cu rudele lor, iar celălalt nu trebuie să apară neapărat în fiecare fotografie.

O femeie și-a spus și ea părerea: „Suntem căsătoriți de 30 de ani. Abia dacă mi-am văzut soțul la nuntă. Avem multă încredere unul în celălalt”.

Shayla Herrington a mai spus că face fotografii de nuntă de cinci ani, iar în acest timp s-a despărțit doar un singur cuplu dintre cele fotografiate de ea.

„Nu am regăsit la cei doi soți niciun semn dintre acestea trei. Cred că erau în faza de început, cu multă pasiune la mijloc, chimie fizică, dar după ce s-au mutat împreună, cei doi s-au despărțit”, a spus ea.

Ai observat aceste semne specifice sclerozei sistemice pe mâinile tale? Pot fi primele simptome ale diabetului... Sonya Danita suferă de vitiligo, dar a devenit model. Cum arată tânără. "Oamenii cred că am fost stropită cu acid&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x