Antena Căutare

Fotografii PĂCĂTOASE! Două gemene şi-au făcut OPERAŢII estetice IDENTICE! Cum au ajuns să arate

Niciuna n-a fost mulţumită de modul în care arată, aşa că au decis să apeleze la bisturiu pentru look-ul mult visat. Numai că au avut nevoie de aceleaşi operaţii estetice pentru a putea fi în continuare identice

Niciuna n-a fost mulţumită de modul în care arată, aşa că au decis să apeleze la bisturiu pentru look-ul mult visat. Numai că au avut nevoie de aceleaşi operaţii estetice pentru a putea fi în continuare identice.

Dacă atunci când erau micuţe semănau ca două picături de apă, nu acelaşi lucru se mai poate spune acum. Una e blondă, alta brunetă, una e tatuată pe mâna dreaptă şi în zona intimă, alta doar pe mâna stângă, iar diferenţele ar putea continua.

Eh, măcar Sarah şi Emma, în vârstă de 25 de ani, pot spune că acum, după ce au investit peste 30.000 de dolari, arată aşa cum şi-au dorit. Chiar dacă mulţi nu par impresionaţi de modul în care s-au schimbat.

Mori de RÂS! Uite cum schiază această cioară pe acoperișul unei case!... FOTO HOT!!! Le vrei PRĂJITE sau NATURALE? Ingredientele MINUNE pentru cea mai FIERBINTE REŢETĂ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x