Antena Căutare

Franzi, imblanzitorul de elefanti! La doar cinci ani, dreseaza uriasele animale (VIDEO)

Are numai 5 ani si este dresor de elefanti! Franzi Gartner lucreaza cu elefanti de cand era in scutece, iar acum a devenit un dresor cu multa experienta. Se suie pe uriasele animale si se agata de trompa lor fara pic de frica. Elefantii asculta toate indicatiile pustiului.

Este cat piciorul unui elefant, dar atunci cand el porunceste, toti il asculta. Franzi are numai 5 ani si copilaria si-a petrecut-o printre elefanti. Avea doar cateva luni atunci cand tatal lui l-a primit in echipa sa.

"Cand noi lucram, el era cel mic si era afara plangea! Atunci i-am zis sotiei lasa-l sa intre. Asa a intrat in scena", povesteste tatal lui Franzi.

Si strabunica lui, nascuta si crescuta in Romania, a lucrat tot la circ. Si acolo vrea si Franzi sa fie cel mai tare.

Acum, elefantii sunt bine dresati. Insa inainte ca pustiu sa paseasca in arena, animalele nu ascultau de nimeni. Mai bine de 10 ani o multime de dresori s-au chinuit sa-i imbranzeasca. In zadar! Elefantii nu au vrut sa asculte decat de Franzi.

"Vreau sa fac flic-flac! Vreau sa fac flic- flac pe elefant!", aceasta este dorinta cea mai mare a micului dresor.

Uriasele animale nu ies niciodata din cuvantul lui Franzi. Iar atunci cand el pocneste din degete, elefantii executa orice miscare.

Chiar daca are numai 5 ani, Franzi munceste de dimineata pana seara si pune de-o parte fiecare banut castigat.

Cabina de proba virtuala te scapa de orele petrecute la cumparaturi... VIDEO: Cum arata un apartament de 300 milioane de euro, in Monaco......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x