Căutare Live

„Frații la nevoie se cunosc!” România, invitată de Republica Moldova să cânte împreună la Eurovision!

Frații la nevoie se cunosc! Postul public de televiziune din Republica Moldova îl invită pe câștigătorul etapei naționale din România a ‪#‎Eurovision2016‬, Ovidiu Anton, să cânte împreună cu reprezentanta Moldovei, Lidia Isac, la competiția finală de la ‪#‎Stockholm‬, Suedia.

Frații la nevoie se cunosc! Postul public de televiziune din Republica Moldova îl invită pe câștigătorul etapei naționale din România a ‪#‎Eurovision2016‬, Ovidiu Anton, să cânte împreună cu reprezentanta Moldovei, Lidia Isac, la competiția finală de la ‪#‎Stockholm‬, Suedia. O propunere inedită, dar și un gest extraordinar de fair-play și solidaritate!

„Postul Public de Televiziune „Moldova 1” îşi exprimă nedumerirea și regretul față de circumstanțele în care România a fost exclusă din concursul „Eurovision”. În acest context, TRM lansează ideea unei colaborări dintre reprezentanții Republicii Moldova și România și îl invită pe Ovidiu Anton să evolueze pe scena „Eurovision” alături de Lidia Isac”, este o parte a comunicatului oficial.

Mesajul de solidaritate este unul emoționant

„Regretăm faptul că excelenta prestație a interpretului Ovidiu Anton, câștigătorul etapei naționale „Eurovision Romania 2016”, nu va putea fi aplaudată de pe scena de la Stockholm. Considerăm că este un precedent neplăcut în raport cu o televiziune publică.

Suntem solidari cu întreaga echipă TVR şi ne exprimăm părerea de rău

pentru faptul că echipele noastre nu vor fi în aceeași sală,pentru a se susține reciproc, având în vedere spațiul cultural și valoric comun. Suntem convinși că cei doi pot face un duet de excepție cu piesa ”Falling Stars” în semifinala 1 din 10 mai.


Lidia Isac, reprezentanta Moldovei

Evident că schimbările în conceptul de show, la o etapa atât de înaintată, presupun și agrearea unor modificări cu organizatorul concursului. Sperăm că prin eforturi comune vom putea depăși momentele de criză”, se mai arată în comunicat.

O tânără a comandat o rochie superbă pe internet. Ceea ce a primit în colet acasă a făcut-o să plângă!... Zi ploioasă și tristă! Unii nativi sunt dezamăgiţi crunt de prieteni. Horoscopul de marți, 26 aprilie...
Parteneri
Efectele consumului de hamsii. Ce spun cele mai recente studii ale nutriționiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x