Căutare Live

Gafa anului de la Oscar s-a repetat cel mai ironic mod! Urale și aplauze în sală: ”Premiul merge la... Emma Stone și LaLa Land”

Este cea mai facilă glumă a anului, dar organizatorii premiilor Academiei de muzică country (ACM Awards) nu au ezitat să recurgă la ea. În timpul show-ului de decernare, David Copperfield și Nancy O'Dell au anunțat duminică seară că premiul pentru Cântecul anului merge la... Emma Stone, din "La La Land", relatează The Wrap.

Este cea mai facilă glumă a anului, dar organizatorii premiilor Academiei de muzică country (ACM Awards) nu au ezitat să recurgă la ea. În timpul show-ului de decernare, David Copperfield și Nancy O'Dell au anunțat duminică seară că premiul pentru Cântecul anului merge la... Emma Stone, din "La La Land", relatează The Wrap, citat de Agerpres.

Înainte de a citi numele de pe plic, Copperfield s-a uitat la public și a spus că câștigătorul este... Emma Stone din "La La Land". Pentru a face ca gluma să fie una completă, organizatorii au tipărit și un plic special cu numele lui Emma Stone pe el, pe care Copperfield l-a arătat la cameră.

Gluma a fost primită cu urale de public. După aceea, David Copperfield și Nancy O'Dell au folosit puțină magie pentru a scoate plicul adevărat.

Premiul a mers în cele din urmă la Thomas Rhett, care a câștigat la categoria "Cântecul anului" pentru hitul său "Die a Happy Man". În ciuda faptului că momentul său de glorie a fost puțin umbrit, el a râs la această glumă.

A fost o glumă ușor de făcut, scrie The Wrap, în condițiile în care nu a trecut decât o lună de la gafa de la premiile Oscar când prezentatorii Warren Beatty și Faye Dunaway au primit plicul greșit pentru categoria "Cel mai bun film".

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Ultimele știri