Antena Căutare

Galerie FOTO: Alege un machiaj unic și îndrăzneț de Halloween. Află cele mai bune zece trucuri pentru o apariţie de neuitat

Halloween-ul bate la ușă, așa că a venit momentul să-ți pregătești costumul, să te gândești la un machiaj cât mai original și de efect și să adopți atitudinea potrivită pentru a face senzație la petrecere.

Halloween-ul bate la ușă, așa că a venit momentul să-ți pregătești costumul, să te gândești la un machiaj cât mai original și de efect și să adopți atitudinea potrivită pentru a face senzație la petrecere.

De la mic la mare, tot mai mulți aleg să se costumeze de Halloween, majoritatea preferând personajele înfricoșătoare, precum vampiri, monștri, fantome, vrăjitoare sau demoni, dar și eroi de film, prințese, prinți sau pirați. Dar pentru ca transformarea ta să fie completă și perfectă, ai nevoie de un machiaj profesionist.

“Cei mai mulți aleg un machiaj scary, cu multe efecte speciale – cicatrici, tăieturi, sânge fals – sau un machiaj mai simplist, realizat cu un fond de ten într-o nuanță foarte deschisă, smokey eyes nefinisat și buze roșii sau negre. Dacă vrei să intri cu adevărat în personaj și lumea să rămână uimită de transformare, trebuie să pui accent mai mult pe machiaj și coafură, unde se pot face niște efecte speciale wow”, a explicat make-up artistul Stela Ciciu.

Ce zici, ai curaj să te transformi într-unul din personajele din galeria FOTO?


Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtică, cunoscută și sub numele de "All Hallows' Even", numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților. Serbat prin parade, carnavaluri și petreceri și având ca simbol specific dovleacul sculptat (Lanterna lui Jack – utilizată pentru a înfricoșa spiritele rele), Halloween-ul în Statele Unite este prilejul mult așteptat de copii pentru a se deghiza în vrăjitori, mumii sau alte personaje și de a colinda din casă în casă în goana după dulciuri, adresând cunoscuta întrebare: "Trick or treat?" (Păcăleala sau dulciuri?).

Despre Stela Ciciu:
Este unul dintre cei mai renumiți make-up artiști din România, având prezență constantă la Bucharest Fashion Week și Mamaia Summer Fashion Week. A fost make-up artist la numeroase evenimente de prestigiu, precum Fashion Show – Palatul Regal București, Airbrush Tatoo, la deschiderea concertului Swedish House Mafia, prezentarea de modă în cadrul deschiderii campionatului mondial de sky – Austria, Fashion Show Saint Tropez – Franta și multe altele.



Realizează machiaj de teatru, operă, film, body painting, fantezie, fashion și beauty și s-a ocupat de machiajul mai multor vedete autohtone: Nadia Comaneci, Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Alteța Sa Regală Principesa Margareta, Principesa Maria, Cătălin Botezatu, Mirela Boureanu Vaida, Alexandra Ungureanu, Oana Roman, Alexandru Papadopol, Geanina Corondan, Gina Pistol, Rita Mureșanu, Connect-R, DJ Sava, Shift.

Filodendronul, planta de apartament care îți pune viața în pericol... Un copil s-a născut fără creier, dar ceea ce a urmat i-a lăsat pe toți fără cuvinte! Uite cum arată micuțul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x