Antena Căutare

GALERIE FOTO! Cele mai neobisnuite acvarii din lume: cabina telefonica sau televizorul

Tehnologia nu iarta nimic, nici macar clasicele acvarii. Daca eram obisnuiti pana acum sa urmarim pestii in "borcane' de sticla, ei bine, asta s-a schimbat cu totul. Acum, "casutele" pestilor au forme din cele mai ciudate

In primul rand, unul dintre cele mai spectaculoase este AquaDom, cel mai mare acvariu cilindric din lume, aflat in holul hotelului Radison din Berlin. Este umplut cu aproximativ 900.000 de litri de apa si contine 2.600 de pesti, din 56 de specii. Astfel, vizitatorii pot admira pestii, daca urca cu liftul aflat in apropiere sau daca iau masa in restaurantul pozitionat chiar deasupra acvariului. Costul acestui "recipient" este de 12,8 milioane de euro.

Tehnologia isi spune cuvantul: iPond este o combinatie intre iPod si acvariu, in iPod existand incorporat un mic acvariu, cu 650 ml de apa, in care traieste un peste. In Australia, este foarte la moda, dar unii oameni il considera o cruzime fata de animale.

Si clasicul poate fi imbinat cu modernul. O demonstreaza un un televizor vechi ce a fost transformat intr-un acvariu de toata frumusetea. Doar ca singurul "canal" ce poate fi urmarit este cel cu pesti. Iar pentru combinatia ideala si in manerele unei canapele au fost puse doua astfel de recipiente.

Mai excentric, este acvariul amplasat in bazinul unei toatele. Ce-a iesit este, fara doar si poate, uimitor si... extrem de relaxant.

Si asta nu este tot! Printre cele mai ciudate acvarii din lume se numara si o cabina telefonica, din Franta.

Adevarate exercitii de imaginatie pentru amatori!

Biscuiti aurii pentru bradul tau!... Asa se fac capodoperele! Cea mai tare scena de film indian!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x