Căutare Live

Galerie FOTO: Copiii şi câinii fac un cuplu de nădejde! Cele mai tari şi emoţionante imagini de pe internet

Specialiştii spun că un copil se dezvoltă mai bine şi mai repede dacă are prin preajma animale de companie. Nu ştim câţi părinţi sunt de acord cu această teorie, dar imaginile următoare vorbesc de la sine despre "chimia" care se realizează între cei doi prieteni

Specialiştii spun că un copil se dezvoltă mai bine şi mai repede dacă are prin preajma animale de companie. Nu ştim câţi părinţi sunt de acord cu această teorie, dar imaginile următoare vorbesc de la sine despre "chimia" care se realizează între cei doi prieteni.

Pentru cei mici, căţeii sau pisicile reprezintă cei mai importanţi camarazi în primii ani de viaţă. Bebeluşii se simt protejaţi în timp ce animalele de companie găsesc dragostea pe care cei mari n-au întotdeauna timp s-o ofere sau s-o arate.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri