Căutare Live

GALERIE FOTO! Costumatii ciudate la parada cainilor pregatiti pentru Halloween

Sute de oameni au participat la cea de-a 23-a parada anuala de Halloween dedicata cateilor. Stapanii de patrupede din New York si-au costumat animalele cat mai ingenios si s-au adunat sa-si prezinte creatiile intr-un parc din oras, relateaza Huffington Post.

Unii dintre mandrii stapani de caini au lucrat mai mult la costumele acestora decat la ale lor. Catelusi de toate taliile, mai draguti sau mai fiorosi, si-au facut aparitia deghizati in Miley Cyrus, Robin Thicke sau personaje din filme si seriale americane.

La finalul paradei care se organizeaza anual in parcul Tompkins Square, din New York, au fost oferite si premii pentru cele mai bune costume. Au fost oferite bilete la spectacole pe Broadway, bonuri cu reduceri sau hrana pentru animale.

Foto: Huffington Post/Hayden Rockwell

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri