Antena Căutare

GALERIE FOTO! Fa turul casei lui Bill Gates

Bill Gates s-a hotarat: nu mai vrea sa stea cu chirie! Zis si facut. A calculat bugetul si a semnat actele, transformandu-se din chirias in proprietar.

Dupa ce vreo doi ani la rand a tot inchiriat case cheltuind 1,1 milioane dolari, Bill Gates, a decis sa cumpere una. Si unde putea sa fie aceasta daca nu in Palm Beach? Pentru noua achizitie, Gates a scos din cont 8,7 milioane dolari.

Locuinta este situata in faimoasa regiune Mallet Hill – Wellington, se intinde pe 20234 metri patrati (2 hectare si jumatate) si este complet utilata.

Ca vecini fondatorul Microssoft ii va avea pe: primarul New York-ului – Michael Bloomberg, pe Frank McCourt – omul care a vandut Los Angeles Dodgers, Sulhail Rizvi – un bancher a carui firma detine drepturile pentru The Twilight Saga si Stuart Roffman – un antreprenor ce detine mega-yacht-ul Lion Share.

Sfantul Graal al preparatelor fast-food, in Belgia: Automatul de cartofi prajiti cu sosuri la alegere!... Doi africani se insoara cu aceeasi femeie si joaca rolul de sot in ture...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x