Antena Căutare

GALERIE FOTO! Femei obisnuite care au devenit printese

Ideea de a deveni printesa poate parea un vis, insa casatoria cu un membru al familiei regale nu iti garanteaza o dragoste ca in povesti. In timp ce unii se potrivesc si rezista, altii cad in derizoiu sau chiar sunt nevoiti sa abdice. In ciuda bogatiei si a stralucirii, casatoriile dintre oameni de rand si fetele regale se pot termina cu un divort.  Oricum, fastul si emotiile unei nunti regale pot inspira si uni o tara intreaga pentru o zi.

Un model a devenit de curand Printesa. Kendra Spears s-a casatorit cu Printul Rahim Aga Khan, duminica in Geneva – Elvetia. El nu este primul membru al familiei sale care ia in casatorie o fata de rand sau – daca asta conteaza – un model.

Tatal lui Khan, Printul Karim Aga Khan al IV-lea, s-a casatorit cu modelul de origine britanica Sarah Croker-Poole in 1969, iar bunicul sau Printul Aly Khan s-a casatorit cu actrita de Hollywood - Rita Hayworth in 1949.

Cites: femei obisnuite care au devenit printese pe www.euforia.tv!

FASHION: A inceput Saptamana Modei la New York... Facebook a devenit comestibil: A aparut inghetata cu gust de retea de socializare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x