GALERIE FOTO! Hot, hot, hot: Cele mai tari animatoare din Rusia

Rusia nu este renumita doar pentru vodca ci si pentru femeile frumoase. Cele mai tari animatoare s-au lasat fotografiate, iar rezultatul este de-a dreptul... incendiar

Nu fac streaptease si nici balet, dar sunt combinatia perfecta intre cele doua. Animatoarele din cluburi stiu perfect ce au de facut pentru a atrage atentia si... nu numai. Sunt "fierbinti" de-a dreptul, iar costumatiile lor capteaza, involuntar, privirile clientilor.

Rusia poate castiga, cu usurinta, titlul de "tinutul celor mai frumoase animatoare". Fetele care fac spectacol sunt bine "lucrate", au atitudine si cel mai important, sunt extrem de frumoase.

Sursa: Russsiantoday

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri