Antena Căutare

Galerie Foto interzisă cardiacilor! Daphne Joy, fosta iubită a lui 50 Cent, ridică gradele în termometru. Costumul de baie a devenit "neîncăpător"

Daphne Joy, fosta iubită a lui 50 Cent, este conștientă de calitățile sale fizice și nu ratează nicio ocazie să-și pună în valoare formele apetisante. Hainele mulate pe care le poartă, în general, îi scot în evidența coprul bine lucrat, la care mulți bărbati visează.

Această este de origine filipineză și este una dintre cele mai căutate vedete pe rețelele de socializare și nici nu mai este cazul să ne intrebam "de ce?".

Fotografii sexy, cu ea în costum de baie, le-a întrecut pe toate. Paparazzi stau cu ochii pe ea, mai ceva ca pe butelie. De fiecare dată când au prilejul de a-i admira trupul, încearcă să nu rateze nimic, așa cum s-a întâmplat și într-o zi relaxanta, pe plajă.

Jason Derulo, cunoscutul cântăreț, a reușit să se bucure o vreme de farmecele focoasei tinere. De curând, cei doi s-au despărțit, potrivit presei internaționale.

Chiar dacă cei doi nu mai formează un cuplu, tânăra se bucură, în continuare, de frumusețea vieții, ispitindu-și, la fiecare pas, admiratorii. Galeria foto prezentată este una dintre cele mai hoț de până acum. Vă lăsam să vă delectați și să înghițiți în sec.

Un bărbat din China a plecat cu TIR-ul, fără roți, pe autostradă. Polițiștii și-au pus mâinile în cap, când l-au oprit... Pământul are o nouă Lună! Urmează să-și facă apariția pe cer. Nu trebuie ratat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x