Antena Căutare

GALERIE FOTO! New York-ul, un oras parasit, in asteptarea uraganului Sandy

Apropierea uraganului Sandya face ca New York-ul sa para un oras fantoma. Zone care erau extrem de aglomerate zi de zi precum statiile de metrou sau Times Square sunt acum complet parasite. Astfel, in orasul in care altadata nu aveai loc sa arunci un ac, este greu sa zaresti un om pe strada.

Transportul in comun din New York este nefunctional. Autoritatile au decis sa inchida principalele sosele si incearca sa evacueze cat mai multi newyorkezi din calea uraganului.

Grand Central Station, un simbol al New York-ului, pare acum pregatita pentru filmarea unei scene din multele pelicule in care a servit drept locatie. Rareori nu este absolut nicio persoana in gara din inima orasului.

Magazinele alimentare din metropola americana au rafturile goale, dupa ce localnicii s-au ingramadit sa-si faca provizii pentru perioada pe care o vor petrece izolati de uraganul Sandy. Statiile de metrou sunt goale, iar benzinariile au ramas fara combustibil.

Magazinele de lux de pe 5th Avenue sunt inchise, pe ferestre fiind montate panouri de lemn pentru reducerea pagubelor pe care le-ar putea face furtuna.

Urmareste aici, live, cum este cuprins New York-ul de uraganul Sandy!

Foto: Twitter/RT.com/Metropolitan Transportation Authority

Emotionant: cum incearca un pompier sa salveze un bebelus... Bijuterie de nevasta: O chinezoaica a purtat cinci kilograme de aur la nunta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x