Antena Căutare

Galerie FOTO: Tu te bați să prinzi ofertele de Black Friday, ei trag cu săgeți în avioane! Poze ”de pe altă planetă” cu un trib din jungla amazoniană

În timp ce în România se dă o luptă teribilă pentru a prinde cele mai mari ”oferte” de Black Friday, undeva în jungla amazoniană există niște oameni care vor să doboare cu săgeți avioanele care trec deasupra lor.

Tribul ”Moxihatetema” trăiește în nordul Braziliei, foarte aproape de granița cu Venezuela, și nimeni, niciodată, nu a luat legătura cu oamenii de acolo. Ei refuză total progresul, ba chiar mulți specialiști spun că nici măcar nu sunt conștienți de lucrurile care se întâmplă în jurul lor.

Așa se explică și faptul că fiecare ”personaj dubios” este tratat din prima ca o amenințare, după cum scriu și cei de la TheSun.

De fiecare dată când sunt găsiți prin jungla amazoniană de avioanele cercetătorilor, cei din comunitatea ”Moxihatetema” dau semnalul de ”război” și încep să tragă cu săgeți.

Articol ce nu interesează pe nimeni: doi muzicieni uriași, Handel și Jimi Hendrix, au fost vecini, la numerele 23 și 25,... Stephen Hawking: "Omenirea mai are de trait 1.000 de ani". Soluţia găsită de omul de ştiinţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x