Antena Căutare

GALERIE FOTO! Gustul copilariei: TURBO: guma s-a dus, mirosul ramane

Cine nu a auzit de Guma Turbo? Cine nu a simtit, cel putin o data, gustul gumei Turbo? Cine nu a facut baloane, cel putin o data, cu guma Turbo?

Turbo, Guma Turbo. Dulce, moale si maxim de aromata. Guma a fost un adevarat brand al anilor ’90, mai ales ca era prima guma cu surpize aparuta la noi in tara, dupa Revolutie.

Cei care au gustat, macar o data in viata, guma Turbo, se gandesc si acum ca era cea mai buna, ca facea cele mai mari baloane, ca avea cele mai tari surprize. Pe scurt, se vorbeste despre ea doar la superlativ.

Reactii de tot felul sunt postate pe internet, iar nostalgicii vremurilor, inca mai cauta guma Turbo, pe site-uri, pentru a simti gustul copilariei.

Au fost facute forumuri pentru a o aduce in discutie si chiar pagina de Facebook. O nebunie curata, pagina are aproape 260.000 de like-uri, iar motto-ul este “Probabil cea mai buna guma din lume!”

Foto: Facebook

Un asteroid urias va trece razant pe langa Pamant, pe 12 decembrie... Fotografii unicat! Marilyn Monroe jucand fotbal, in 1957...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x