Antena Căutare

Galerie FOTO! "Vânătorul de crocodili" ar fi fost cel mai mândru tată... Cum arată astăzi Bindi, fiica lui Steve Irwin și ce s-a ales de ea!

Fiica lui Steve Irwin, cunoscutul realizator al emisiunii "Vânătorul de crocodili" de la Animal Planet, care a murit din cauza unei înțepături mortale a unei pisici de mare, a decis să ducă mai departe moștenirea tatălui sau.

Fiica lui Steve Irwin, cunoscutul realizator al emisiunii "Vânătorul de crocodili" de la Animal Planet care a murit în 2006 din cauza unei înțepături mortale a unei pisici de mare, a decis să ducă mai departe moștenirea tatălui sau.

"Tata a fost eroul meu. Nu vreau că pasiunea lui să moară vreodată", spunea Bindi Irwin la înmormântarea naturalistului australian.

Timpul a trecut, iar micuța a devenit o domnișoară în toată regula, de o frumusețe rară. Un copil de care tatăl Steve Irwin ar fi fost extrem de mândru.

În 2007, Bindi a lansat propriul show "Bindi, fetiță junglei" pe Discovery Kids, devenind la nouă ani cea mai tânără moderatoare câștigatoare a premiului Emmy. Pe lângă asta, a lansat un album hip-hop și un DVD de fitness.

Bindi are acum 15 ani, însă și-a păstrat pasiunea pentru animale, prin care trăiește alături de tatăl său în fiecare zi...

Fred și Wilma, în varianta românească! Parada costumelor eco... Află totul despre compatibilitatea ta şi a iubitului în funcţie de zodie. Crezi că vă potriviţi cu adevărat?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x