Antena Căutare

Gangnam Style influenteaza cotatiile bursiere. Actiunile firmei conduse de tatal lui PSY au crescut de cinci ori

Melodia „Gangnam Style” a facut furori in topurile muzicale din toata lumea si a influentat chiar si cotatiile bursiere din Coreea de Sud. Actiunile companiei pe care o cunduce tatal cantaretului PSY au crescut de opt ori de cand piesa lui a devenit una dintre cele mai ascultate in toata lumea.

Gangnam Style influenteaza cotatiile bursiere. Actiunile firmei conduse de tatal lui PSY au crescut de cinci ori
| Hepta

Tatal sud-coreanului PSY, Park Won Ho, este presedintele executiv al unei companii care produce echipamente de testare a semiconductorilor. Actiunile firmei care furnizeaza produse si gigatului Samsung au crescut de peste cinci ori de la succesul inregistrat de PSY.

Conform unei analize realizata de Bloomberg, citata de Mediafax, pretul actiunilor s-a majorat proportional cu cresterea in popularitate a melodiei „Gangnam Style”. In luna iulie, o actiune valora 1,8 dolari si a ajuns ca in luna octombrie sa coste 10 dolari. Investitorii de la bursa din Seul au speculat faptul ca firma condusa de Park Won Ho ar putea avea de castigat de pe urma succesului in muzica al fiului acestuia.

PSY a devenit atat de influent in Coreea de Sud, incat actiunile unei companii producatoare de bauturi alcoolice distilate au crescut cu 8% dupa ce artistul a baut dintr-o sticla produsa de aceasta firma in timpul unui concert.

Si firma care il impresariaza pe sud-corean s-a bucurat de o crestere de 50% a actiunilor.

Filaret, prima gara din Bucuresti. Azi face 143 de ani!... O femeie din Africa a fost batuta si amendata pentru ca i-a servit sotului aripioare, nu piept de pui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x