Antena Căutare

Gât, mâini, piept, picioare? Prima parte a corpului pe care o ștergi, după duș, spune totul despre personalitatea ta!

Imediat ce ieşi duş, iei imediat un prosop şi te ştergi. Dar cu siguranţă nu te-ai fi gândit până acum că acest simplu gest poate avea nişte semnificaţii ascunse foarte interesante. Prima zonă a corpului în care te ştergi cu prosopul spune ceva de despre personalitatea ta.

Imediat ce ieşi duş, iei imediat un prosop şi te ştergi. Dar cu siguranţă nu te-ai fi gândit până acum că acest simplu gest poate avea nişte semnificaţii ascunse foarte interesante. Prima zonă a corpului în care te ştergi cu prosopul spune ceva de despre personalitatea ta.

Dacă alegi să te ştergi prima dată pe păr sunt persoane care au o logică de excepţie, un simţ practic deosebit, dar sunt în schimb foarte plictisitori în pat. Aceste persoane au visat la un moment dat la ţeluri înalte, pe care le-au uitat pe parcurs. Pe plan profesional, sunt angajaţi model, devotaţi, iar în plan sentimental sunt predispuşi să înşele şi folosesc mereu scuza consumului de alcool. În mod ironic, deşi au o prezenţă fadă în viaţa sexuală a partenerilor din relaţia de lungă durată, devin adevărate "animale" în pat, în timpul aventurilor de-o noapte.

Cei care se şterg mai întâi pe urechi după ce ies din duş consideră că se pricep perfect la a "citi" oameni, dar în realitate habar nu au. Se cred vicleni, dar nu sunt. Cred că dacă îşi pun mintea la contribuţie, pot realiza orice. Doar că, adevărul este exact pe dos. Cred că sunt sexy, dar nu sunt deloc atrăgători.

Persoanele care se şterg mai întâi pe faţă sunt oamenii care iau întotdeauna atitudine şi care fac diferenţa pe orice plan. Aceşti oameni sunt mereu activi, indiferent ce ar face, vor mereu să aibă succes şi au tendinţa de ai împinge şi pe alţii către ţeluri înalte. Suportă cele mai ciudate condimente, acceptă cele mai bizare complimente, iar în general acceptă orice.

Dacă prima dată te ştergi pe gât, s-ar putea să ai fii un om laş sau sau să ai talent la muzică. Aceşti oameni se tem de aproape orice, ar apela la terapie psihologică non-stop dacă ar fi posibil, însă nu învaţă niciodată nimic, şi nimeni nu se poate îndrăgosti cu adevărat de ei din pricina acestor griji patologice de care suferă.

Citește mai departe!

EA e păpușa BARBIE! „Dumnezeule, cum ARĂȚI!” Tânăra care a uimit întreaga lume dă lovitura din NOU cu poze FIERBINȚI!... Iată ce se întâmplă cu tine dacă te îmbraci în roşu! Niciodată nu te-ai gândit la aşa ceva! Crezi că e adevărat?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x