Antena Căutare

Gemenele care au cucerit lumea de pe Instagram cu posteriorul lor sexy! Cum arată tinerele!

Cele două gemene au reușit să uimească o lume întreagă după ce și-au trasnformat corpurile în cel mai bizar mod posibil!

Gemenele care au cucerit lumea de pe Instagram cu posteriorul lor sexy! Cum arată tinerele! Galerie
Gemenele au uimit planeta

Cele două gemene au reușit să uimească o lume întreagă după ce și-au trasnformat corpurile în cel mai bizar mod posibil!

Dana și Nadia Bruna au pe Instagram peste un milioane de fani. Celebritatea lor a explodat dupa ce si-au modificat aspectul pe cale chirurgicala, introducandu-si fiecare cate trei kilograme de grasime in fese.

VIRAL! Problema de matematică pe care ştiau toţi să o rezolve. Acum, doar unul din doi oameni reuşesc

Acum ,gemenele au peste un posterior de peste un metru in circumferinta.

Tinerele au forme de-a dreptul amețitoare

Dupa ce au cucerit reteaua Instagram, tinerele au gasit o alta modalitate de a-si transforma aspectul in bani. Ele vand imagini si videoclipuri doritorilor, cu ajutorul unei aplicatii dedicate, potrivit rnl.ro.

Tinerele isi fac zilnic pana la 150 de fotografii sexy si spun ca faptul ca barbatii le vad ca pe niste obiecte sexuale nu le deranjeaza, ci o considera o binecuvantare. Din aceasta „binecuvantare” castiga lunar 30.000 de dolari, 15.000 din contractele de publicitate pe Instagram si alte 10.000 de fotografiile pe care le vand fanilor.

Veste bună pentru omenire: de ce asteroizii nu au mari șanse de a ne extermina... Cei mai periculoși viruși și cele mai mari atacuri cibernetice care au lovit România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x