Gemenele care împart același iubit, aceeași baie și se consideră o singură persoană. Povestea surorilor care fac totul la unison

Gemenele Anna și Lucy sunt atât de apropiate că se consideră una și aceeași persoană. Fac totul împreună, de la cele mai simple lucruri până la unele care țin de propria intimitate. Ele împart același bărbat de ani buni și au aceleași planuri de viitor cu el. Citește mai jos povestea atipică.

Gemenele Anna și Lucy se consideră una și aceeași persoană. Fac totul împreună și chiar au același iubit

Facebook

Anna și Lucy sunt gemene identice și au viața trasă la indigo, scrie Insider. De fapt, surorile consideră că sunt un singur om, nu doi, și așa au ales să și trăiască.

Tinerele în vârstă de 35 de ani fac totul împreună. Nu doar că se îmbracă la fel, dar mănâncă în același timp același mic dejun, fac duș amândouă și merg amândouă la toaletă în același timp. Mai mult decât atât, Anna și Lucy împart același iubit de 10 ani încoace, pe Ben, și plănuiesc să rămână însărcinate în același timp prin inseminare artificială.

Anna și Lucy, gemenele care se consideră un singur om. "Avem această obsesie"

Anna și Lucy sunt, cu siguranță, ieșite din comun, mai ales că își doresc să ajungă la o simetrie perfectă în tot ceea ce fac și spun. Tinerele din Australia susțin că au simțit întotdeauna că sunt foarte apropiate, dar relația lor a devenit și mai strânsă în momentul în care tatăl lor a murit de cancer. În momentul de față, acțiunile lor sunt cât se poate de similare în fiecare zi.

"Avem această obsesie: să ne trăim viața într-un mod cât mai identic", au declarat gemenele, la unison, în cadrul unui show televizat la TLC, "Extreme Sisters". Ele au mai spus și că se văd ca fiind o singură persoană. Pe contul lor de Facebook, în fotografiile postate, gemenele par același om privit în oglindă. Uneori, la descrierea pozelor, ele glumesc și spun că „cei care le privesc văd dublu".

Dacă se întâmplă ca Anna să dea cu aspiratorul timp de cinci minute, Lucy trebuie să facă și ea la fel imediat după, să folosească același aspirator timp de cinci minute. În tot același timp, ele se urmăresc una pe cealaltă și își imită gesturile. De asemenea, merg la toaletă în același timp, indiferent de nevoile pe care le au, și au același iubit de mai bine de 10 ani, pe Ben, pe care l-au cunoscut pe Facebook.

"Pentru noi, faptul că împărțim același iubit nu înseamnă altceva decât că petrecem tot timpul împreună", au mai spus gemenele.

Totuși, Anna și Lucy susțin că nu au relații intime cu Ben în același timp și că doar una dintre ele rămâne cu el în dormitor atunci când e cazul. Ben are grijă însă să reproducă gesturile de tandrețe și cu cealaltă, ulterior. Iubitul surorilor a declarat că pe el nu îl deranjează deloc ce se întâmplă și le iubește pe gemene în mod egal, în special pentru că "acestea nu se feresc să fie ceea ce vor să fie".

Din păcate pentru gemene, spun ele, vor întâmpina și probleme. Nu se pot căsători amândouă cu Ben, pentru că acest lucru este interzis de legile din Australia, dar cu siguranță vor amândouă copii cu el.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri