Antena Căutare

Gemenele îmbrățișate. Cum și-a salvat sora de la moarte la vârsta de trei luni!

Gemenele Kyrie şi Brielle Jackson s-au născut cu 12 săptămâni înainte de data stabilită, cântăreau sub 1 kilogram şi nu erau suficient dezvoltate. Medicii au crezut că nu vor supravieţui

Gemenele Kyrie şi Brielle Jackson s-au născut cu 12 săptămâni înainte de data stabilită, cântăreau sub 1 kilogram şi nu erau suficient dezvoltate. Medicii au crezut că nu vor supravieţui.

Atunci când micuţele au fost puse în incubatoare separate, starea lui Brielle s-a îmbunătăţit, însă medicii erau în continuare pesimişti. După câteva săptămâni, a început să aibă atacuri şi a început să plângă atât de tare, încât nu mai putea respira.

Asistenta medicală, Gail, a încercat să facă tot ce a putut, însă nu a reuşit să le ajute pe micuţe. La un moment, i-a venit ideea care a şocat lumea medicală. A pus-o pe Brielle lângă sora sa, deşi era împotriva regulilor din spital.

Apoi s-a întâmplat ceva uluitor. Brielle s-a calmat şi şi-a luat sora în braţe. Condiţia lui Kyrie s-a îmbunătăţit subit şi a început să câştige în greutate.

Gemenele şi-au revenit complet, iar acum au 21 de ani, scrie realitatea.net.


Bei cât vrei, plătești câțiva euro! ''Prima fântână cu bere din Europa'', mândria unui orășel din Slovenia. Mergem?... Îți mai amintești de Nikita de la Romană? Locuiește în Spania și s-a schimbat radical!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x