Antena Căutare

GENIAL! Pe care dintre degete preferi să porţi inele ? Ce spune asta despre tine

Femeile au diferite stiluri de a purta inelele, iar acest lucru spune multe despre personalitatea ta. De asemenea, trădează aspecte legate de relaţiile cu cei din jur.

Femeile au diferite stiluri de a purta inelele, iar acest lucru spune multe despre personalitatea ta. De asemenea, trădează aspecte legate de relaţiile cu cei din jur.

Pe ce mână porţi mai des inele?
Dacă eşti dreptaci, mâna dreaptă este considerată cea activă, sau cea cu care „oferi”, în timp de mâna stângă este cea cu care „primeşti”. Dacă esti stângaci, lucrurile stau invers. Dacă porţi inelele pe mâna cu care oferi, înseamnă că eşti o persoana darnică şi altruistă.


Nu porţi inele?
Nu porţi de astfel de bijuterii? Cel mai probabil eşti un spirit liber. Esti impulsiv, nu-ţi place să te constrângă nimeni şi abordezi problemele de viaţă în mod sistematic, pas cu pas.

Pe ce deget porţi inelele?

Degetul mare:
Purtarea unui inel pe degetul mare de la mâna activă denotă faptul că reuşeşti, sau cel putin cauţi mereu, să te impui în faţa celor din jur. Dacă porţi inelul pe degetul mare al mâinii pasive, este semn că tinzi mai degrabă să te laşi condus de ceilalţi.

Degetul arătător:
Purtatul unui inel pe acest deget al mâinii active denotă o stimă de sine sănătoasă, multă încredere în forţele proprii şi bune calitati de lider. În cazul mâinii pasive, semnificaţia este că, în loc să fii tu cel care comandă, mai degrabă tinzi să te supui ordinelor altor persoane autoritare.

Degetul mijlociu:
Degetul mijlociu denotă valorile şi responsabilităţile tale. Un inel purtat pe acest deget indică faptul că purtătorul ia viaţa în serios şi ştie să discearnă între ce e bine şi ce e rău. Dacă inelul este purtat pe mâna pasivă, este semn că purtătorul este o persoană serioasă şi responsabilă.

Degetul inelar:
Un inel pe acest deget al mâinii active îmbunătăţeşte capacitatea de a învăţa alte persoane cum să fie creative şi inventive. Purtate pe mâna pasivă, inelele atrag creativitate şi inspiraţie în rezolvarea problemelor.

Degetul mic:
Purtât pe mâna activă, denota abilitâţi excelente de negociere şi de exprimare. Pe mâna pasivă, denotă excelente abilităţi de ascultare şi o intuiţie puternică.

Oscar 2016. Cel mai controversat moment al Galei Oscar. VIDEO... Ai mai mult de două linii la încheietura mâinii? Nu mai ignora asta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x