Antena Căutare

GENIAL! Să ne amintim de Sărbătorile din perioada comunistă. Unul dintre cele mai frumoase momente, marca Toma Caragiu: "Dacă este prea înalt bradul, aranjăm cu vecinul să primească vârful prin tavan"

A venit deja Moşul cu daruri speciale, pe care vi le-a aşezat sub brăduţul împodobit cu grijă. Aşa-i? Dar oare ştiţi cum împodobea bradul marele Toma Caragiu?

A venit deja Moşul cu daruri speciale, pe care vi le-a aşezat sub brăduţul împodobit cu grijă. Aşa-i? Dar oare ştiţi cum împodobea bradul marele Toma Caragiu?

Cu mult umor, voie bună și glume geniale. Într-unul dintre scheciurile de aur ale lui Toma Caragiu, puteți descoperi câteva tehnici legate de aranjarea bradului de Crăciun, în cazul în care ați rămas în urmă cu pregătirile.

"Dacă nu apucaţi nici molift, cumpăraţi un brad de plastic, care poate fi folosit atât ca gladiolă, cât şi ca pom de iarnă, întrucât nu seamănă nici cu una, nici cu alta", sfătuia Toma Caragiu.

Dar ce te faci dacă bradul este prea înalt?

"Dacă este prea înalt în sus, aranjăm cu vecinul să primească vârful prin tavan. Dacă este prea înalt în jos, aranjăm cu măsuţa şi-i tăiem picioarele. Apoi luăm măsuţa şi o punem în dormitor... de unde scoatem şifonierul pe care îl punem în sufragerie... Da, dar unde punem masa? În baie... dar în baie e baia... şi atunci unde punem baia?! În vestibul, în locul frigiderului pe care îl punem în şifonier."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De la selfie-urile de astazi, înapoi la imaginile care te-ar face să plângi. De ce nu se zâmbea în fotografiile vechi? M... Cele mai frumoase mesaje de Crăciun! Colecție de texte și urări pentru cei dragi. Până și cea mai pretențioasă rudă va f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x