Antena Căutare

Troc la moda: Camatarii din Hong Kong ofera imprumuturi de mii de euro in schimbul... unei genti de lux

Geanta de lux a devenit cel mai valoros bun al unei femei din Hong Kong. In schimbul unei posete create de Gucci sau Hermes, camatarii chinezi sunt dispusi sa ofere imprumut sume mari de bani.

In China, nu ai nevoie de garantii extraordinare pentru a obtine un imprumut de la camatari – o geanta realizata de un designer cunoscut este suficient. Camatarii stiu ca valoarea unui accesoriu de firma se pastreaza in timp, ba chiar creste, daca ajunge sa fie considerat vintage. In schimbul unei astfel de garantii, o clienta primeste chiar si 80% din valoarea gentii, in numerar.

Termenul de achitare a datoriei este de 4 luni, altfel gentile in valoare de zeci de mii de euro raman in posesia camatarilor.

Singurele marci de genti care pot lua parte la schimb sunt Chanel, Hermes, Louis Vuitton sau Gucci. Oricum, fiecare produs trece prin mana unui expert care le analizeaza cu atentie calitatea si valoarea. La sfarsitul constatarii, camatarii pot acorda un imprumut si in jumatate de ora, potrivit Wall Street Journal.

foto: hepta.ro

VIDEO! Doua gemene danseaza cu foc in... frigider... VIDEO! In sala de fitness, numai lenes sa nu fii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x