Antena Căutare

Gențile grele pot fi periculoase pentru sistemul osos. Cum să porți poșeta pentru a nu îți afecta sănătatea! Cu siguranță faci și tu greșeala asta!

Gențile grele pot afecta sănătatea mușchilor și a sistemului osos. O greutate foarte mare poate cauza probleme grave dacă nu este distribuită în mod egal.

Gențile grele pot afecta sănătatea mușchilor și a sistemului osos. O greutate foarte mare poate cauza probleme grave dacă nu este distribuită în mod egal.

Tocmai de aceea, trebuie să ții cont de părerile medicului ortoped și să previi bolile sistemului osos!

Geanta uriaşă a devenit ca o boală a femeilor active. Pentru că sunt încăpătoare şi ajung să se asorteze la multe ţinute, poşetele supradimensionate sunt încărcate până la refuz. Târziu, îşi dau seama că banalul accesoriul le-a afectat sănătatea.

Gențile grele pot fi periculoase pentru sistemul osos. Mai ales că bolile sistemului osos aduc cu sine probleme de postură, echilibru și nu numai! În primul rând, trebuie să renunți în a-ți mai purta casa cu tine, ca un melc! Eventual, optează pentru un rucsac!

Ideal ar fi să ai la tine doar strictul necesar, adică acele lucruri de care nu te poți lipsi! Dacă acuzi dureri, ar fi bine să mergi la medic și la cabinetul unui kinetoterapeut!

Care sunt semnele că partenerul te înșală. Unii au făcut o artă din a călca strâmb. Certitudini sau suspiciuni nefondate... Fostul Principe Nicolae, comparat cu Prințul Harry! Alina, viitoarea lui soție, e numită de jurnaliștii englezi „Meghan ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x